Thee zetten met een Nespresso apparaat

Hoi koffieliefhebbers, Max hier! Vandaag gaan we het voor de verandering een keer niet hebben over koffie, maar juist zijn tegenhanger: het kopje thee. Normaal gesproken schrijf en praat ik maar al te graag over koffie, maar soms is een warme kop thee meer mijn ding. Nu is het mogelijk om thee te zetten met een waterkoker, maar als echte koffieliefhebber heb je dit misschien niet meteen in huis.

Gelukkig is er een manier om thee te zetten zonder gebruik te maken van een waterkoker of Quooker. Wist je namelijk dat je je vertrouwde Nespresso apparaat ook kunt gebruiken om een lekker kopje thee te zetten? In dit artikel leg ik je precies uit hoe dit werkt!

Nespresso thee Capsules

Niet iedereen zal bij een Nespresso-apparaat meteen denken aan het zetten van thee, maar vergis je niet: met de meeste machines kan je heerlijke thee zetten. Er zijn namelijk speciale thee capsules op de markt die kunnen worden gebruikt in je Nespresso-apparaat.

Ze werken net zoals de koffiecapsules, maar in plaats daarvan krijg je een heerlijk warm kopje thee. Bovendien zijn er tegenwoordig een groot aantal smaken om uit te kiezen, denk bijvoorbeeld aan klassieke Earl Grey, een verfrissende groene thee, of een exotische chai latte.

Thee Zetten

Het zetten van thee met je Nespresso-machine is eigenlijk net zo eenvoudig als het zetten van een normale espresso. In plaats van dat je de koffiecapsule in de houder plaatst, gebruik je hier nu de theecapsule voor. Het warme water en de smaak in de capsule doet vervolgens het werk, waardoor je binnen een minuut geniet van een heerlijk kopje thee.

Waar Kan Ik Nespresso thee capsules Kopen?

De theecapsules van Nespresso zijn al een tijdje op de markt en hierdoor op veel plekken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkt of op Bol.com. Zorg er wel voor dat de capsules die je koopt geschikt zijn voor je specifieke Nespresso model.

En voilà, dat is alles wat je moet weten over het zetten van thee met een Nespresso-apparaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *