Nieuwe Wind bij dekoffiekompas.nl: Welkom Max van Boomen

max van boomen

Het is een tijd van verandering bij dekoffiekompas.nl, want we hebben spannend nieuws te delen. Max van der Pas, oprichter en tot nu toe het gezicht achter onze geliefde website, draagt het stokje over aan Max van Boomen. Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie en het vinden van een nieuwe baan, heeft Max besloten dat het tijd is voor een nieuwe fase in zijn carrière.

Max zegt hierover: “Het was een ongelooflijke reis om dekoffiekompas.nl op te zetten en te zien groeien. Ik ben dankbaar voor alle bezoekers en de koffiegemeenschap die we samen hebben opgebouwd. Het is niet makkelijk om afscheid te nemen, maar ik ben verheugd om de website over te dragen aan iemand met een even grote passie voor koffie als ik. Max van Boomen is de perfecte persoon om dekoffiekompas.nl voort te zetten en verder te laten bloeien.”

Max, een enthousiaste koffieliefhebber met een schat aan kennis over alles wat met koffie te maken heeft, is meer dan klaar om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. “Ik ben opgetogen en voel me vereerd om deel uit te maken van dekoffiekompas.nl. Ik kijk ernaar uit om mijn liefde voor koffie te delen en de website verder te ontwikkelen,” zegt Max.

We willen Max hartelijk bedanken voor zijn toewijding en harde werk en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol. Tegelijkertijd verwelkomen we Max en kijken we uit naar het nieuwe hoofdstuk dat hij voor dekoffiekompas.nl gaat schrijven. Blijf ons volgen voor meer koffienieuws, tips en inspiratie!

Bekijk hier alle artikelen van Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *