Dit zijn de beste Nespresso melkopschuimers

Dag mede-koffieliefhebbers, ik ben Max. Er bestaat voor mij niets beters dan de dag beginnen met een overheerlijke cappuccino, gezet met mijn Nespresso machine en melkopschuimer. En dat doe ik uiteraard met verse merk, anders kun je het geen cappuccino noemen, toch??

Ik heb meerdere melkopschuimers getest en mijn favoriete melkopschuimers voor jou op een rijtje gezet. In deze TOP-5 vind je zowel melkopschuimers van Nespresso zelf als melkopschuimers van andere merken (met als voordeel dat deze vaak iets goedkoper zijn).

1 Nespresso Aeroccino 4

Dit is mijn persoonlijke favoriet en de melkopschuimer, welke ik dan ook dagelijks gebruik. Het biedt vier mogelijkheden (warm schuim, warme melk, koud schuim, en licht schuim), is gemakkelijk schoon te maken en levert consistent melkschuim van hoge kwaliteit. Het is al vrij uitzonderlijk dat een melkopschuimer ook koud melkschuim weet te maken: heerlijk voor de warme zomers!

2 Nespresso Barista melkopschuimer

Dit is het meest luxe model van Nespresso. Deze melkopschuimer maakt van jou een professionele barista. Verras je vrienden en jezelf met een heerlijke cappuccino van cafe-kwaliteit of kies voor de ijsfunctie om een lekkere ijs-americano mee te zetten. De keuze is reuze, want dit model biedt maarliefst 13 verschillende opties.

3 Kwali.® Premium

De 4-in-1 Melkopschuimer van kwali. geeft je vier opties waarmee je kunt kiezen voor een lekkere cappuccino, warme chocolatemelk of een heerlijke latte macchiato van amandelen- of havermout melk. Het fijne aan deze melkopschuimer is dat die iets goedkoper is dan de Nespresso melkopschuimers, maar net zo stil en krachtig is. Ook is deze melkopschuimer van kwali snoerloos.

Dankzij de 4 programma’s en de krachtige, stille motor ben je een echte thuisbarista. Het stijlvolle matzwarte design past perfect in elke keuken. Werkt met alle melksoorten, is snoerloos, eenvoudig schoon te maken en levert op bestelling de volgende dag. Kwaliteit gegarandeerd door kwali.

4 Bodum Bistro elektrische melkopschuimer

Als liefhebber van koffie met romig, wit schuim is de BISTRO Elektrische Melkopschuimer perfect voor je. Heerlijke melkopschuim met de perfecte temperatuur van 60 graden, zijn binnen een minuut realiteit. Ook kun je hier melk mee warmhouden, wat vrij uniek is voor een melkopschuimer.

5 Nespresso Aeroccino 3

Dit is de voorganger van de Aeroccino 4. Het is een uistekende keuze wanneer je op zoek bent naar een betaalbare Nespresso melkopschuimer, aangezien deze een stuk goedkoper is dan de aerocinno 4. Deze melkopschuimer heeft alleen wel wat minder opties, maar het belangrijkste is dat die goede melkschuim zet, en dat doet die.

Hoewel de niet-Nespresso opties iets goedkoper zijn, heb ik de voorkeur voor mijn Nespresso Aeroccino 4 voor de consistentie en kwaliteit van het melkschuim. Maar uiteindelijk hangt de keuze af van je persoonlijke voorkeur en budget.

Voordat je besluit of het aanschaffen van een melkopschuimer de juiste beslissing is, raad ik aan te overwegen of een Nespresso apparaat met een ingebouwde melkopschuimer iets voor je is. Neem daarom eens een kijkje in mijn test met de beste Nespresso machines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *