Nespresso machine registreren: hoe en waarom?

Hallo koffieliefhebbers, ik ben Max en vandaag wil ik het met je hebben over het registreren van je Nespresso machine. Veel eigenaren zullen tijdens en na de aanschaf niet meteen denken aan het registreren van hun apparaat, maar dat maakt het zeker niet minder belangrijk. 

Het registreren van je Nespresso apparaat kan je bijvoorbeeld helpen bij het claimen van garantie of het ontvangen van gepersonaliseerde aanbiedingen. Vandaag help ik je dan ook graag met hoe je de registratie precies uitvoert en wat de voordelen zijn!

Lees ook waarom ik helemaal fan ben van Nespresso en vergeet niet mijn overige Nespresso blogs te lezen.

6 voordelen registreren Nespresso machine

Zoals gezegd brengt het registreren van je Nespresso machine een aantal voordelen met zich mee. 

Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 1. Toegang tot de garantie: Allereerst is het van belang om je machine te registreren om aanspraak te kunnen maken op eventuele fabrieksgarantie.
 2. Persoonlijke aanbiedingen: Wanneer je je Nespresso-machine registreert, heb je de mogelijkheid om gepersonaliseerde aanbiedingen en kortingen te ontvangen. Hierbij word je onder andere op de hoogte gehouden van de nieuwste cups, kortingen en meer.
 3. Uitnodigingen voor evenementen: Nespresso organiseert exclusieve evenementen voor hun geregistreerde gebruikers. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om deel te nemen aan bijvoorbeeld proeverijen of nieuwe productlanceringen.
 4. Gemakkelijke service: Hoewel je niet direct voorrang zult krijgen, zorgt het registreren van je machine ervoor dat het afhandelen van reparaties en garanties eenvoudig zal verlopen.
 5. Toegang tot Club Rewards: Nespresso Club Rewards is een loyaliteitsprogramma waar je punten kunt verdienen bij elke aankoop. Deze punten kan je vervolgens inwisselen voor leuke cadeaus en andere voordelen.
 6. Duurzaamheidsinitiatieven: Door je machine te registreren, maak je deel uit van Nespresso’s duurzaamheidsinitiatieven, zoals hun recyclingprogramma voor capsules.

Het registreren van je machine opent dus een wereld van voordelen!

Lees ook mijn tips om een goede Nespresso aanbieding te vinden.

Hoe registreer je jouw Nespresso machine?

Inmiddels hebben we ontdekt dat er een aantal handige en leuke voordelen zitten aan het registreren van je Nespresso-apparaat. Maar hoe registreer je je machine nu precies?

Hier het stappenplan om jouw Nespresso-machine te registreren:

 1. Ga naar de Nespresso-website: Het registreren van je machine doe je op de officiële website van Nespresso. Zorg er wel voor dat je je bevindt op de website van het juiste land.
 2. Maak een account aan: Als je nog geen account hebt, klik dan op ‘Registreren’ en vul de vereiste informatie in om een account aan te maken. Je hebt hiervoor je e-mailadres en wachtwoord nodig om je aan te melden.
 3. Voeg je machine toe: Zodra je bent ingelogd, ga je naar ‘Mijn Account’. Klik op ‘Mijn Machines’ en vervolgens op ‘Een Machine Toevoegen’.
 4. Vul de machinegegevens in: Bij de volgende stap word je gevraagd het model en het serienummer van je machine in te vullen. Deze informatie vind je meestal aan de onderkant of achterkant van je Nespresso-machine.
 5. Bevestig je registratie: Na het invullen van de gegevens, klik je op ‘Opslaan’ om je registratie te voltooien.

Je Nespresso-machine is nu geregistreerd en je kunt volop genieten van alle voordelen die hierbij horen.

Nespresso welkomstpakket

Bij de aankoop van een nieuwe Nespresso-machine bij Coolblue, krijg je een speciaal aanbod: een koffiepakket voor slechts € 15,-, dat eigenlijk € 46,- waard is! Het mooie is, bij Coolblue wordt de registratie voor je gedaan, waardoor dit pakket direct met je bestelling meegeleverd wordt. 

Het enige dat je hoeft te doen is dit koffiepakket selecteren op de productpagina. Dit pakket stelt je in staat om verschillende Nespresso koffie smaken te ontdekken. Je kunt kiezen tussen twee koffiepakketten: mild en intens.

In alle eerlijkheid: Nespresso is misschien niet de meest klimaatvriendelijke manier van koffiezetten. De lege capsules zijn van aluminium en worden vaak weggegooid. Gelukkig biedt Nespresso mogelijkheden aan om je lege capsules te laten recyclen en om je oude Nespresso machine in te leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *