Nespresso machine kleuren: welke kleur past bij jou?

Nespresso machines zijn er in allerlei soorten en maten. En ook op het gebied van kleuren valt er veel te kiezen. Of je nu houdt van klassiek wit, levendig rood of strak titanium, er is een kleur en stijl die past bij iedere keuken en smaak. Laten we de verschillende kleuropties voor Nespresso-machines verkennen!

Sta je op het punt om een nieuwe Nespresso machine te kopen? Ik schrijf veel over Nespresso apparaten om voor je te helpen met je keuze. Wellicht dat iets aan de volgende artikelen hebt:

Nespresso Machine Wit

Wie kiest voor een witte Nespresso-machine kiest voor een elegante, strakke en moderne koffiemachine. Deze kleur geeft de machine vaak net even iets extra’s en is vooral geschikt voor strakke, moderne keukens. Maar eigenlijk zullen deze machines in nagenoeg iedere keuken niet misstaan.

Voorbeelden van witte Nespresso-machines zijn de Krups Essenza Mini Wit en de De’Longhi Lattissima One Wit.

Nespresso Machine Rood

Voor degenen die op zoek zijn naar een echte blikvanger in hun keuken, zou ik een rode Nespresso machine aanraden. Deze machines zullen niet in iedere keuken passen, maar in de keukens waar ze wél goed staan zullen ze direct de aandacht op zich eisen.

Onder andere de Krups Pixie en de Magimix Inissia zijn in het rood te verkrijgen.

Nespresso Machine Retro

Soms is niet alleen de kleur, maar het gehele ontwerp van belang. Een goed voorbeeld hiervan zijn de retro-machines.

Een retro Nespresso-machine kan een vleugje nostalgie toevoegen aan je keuken. De Nespresso CitiZ van Magimix en de De’Longhi Scultura zijn twee machines die een vintage uitstraling hebben. Hiermee zullen ze zeker niet misstaan in verschillende soorten keukens.

Nespresso Machine Zwart

Een zwarte Nespresso-machine is een tijdloze klassieker. Deze machines vormen vaak de standaard keuze en zijn geschikt voor elke keukenstijl. Bovendien geven ze de machine een strakke en luxe uitstraling mee, waardoor ze waarschijnlijk nog wel een tijd lang bovenaan de ladder met gekozen kleuren zullen blijven staan! 

Nagenoeg iedere Nespresso-machine is verkrijgbaar in het zwart, waardoor je dus waarschijnlijk geen concessies hoeft te doen wanneer je op zoek bent naar deze kleur.

Nespresso Machine Blauw

Een blauwe Nespresso-machine kan een rustgevende en tegelijkertijd speelse sfeer toevoegen aan je keuken. Hoewel lang niet alle Nespresso-machines in deze kleur te verkrijgen zijn, zijn er wel een aantal opties om uit te kiezen.

De Krups Pixie is er bijvoorbeeld in het blauw en ook Sage heeft een (licht)blauwe machine om uit te kiezen.

Nespresso Machine Beige

Een beige Nespresso-machine biedt een subtiele en zachte kleuroptie voor je keuken. Deze optie zal bijvoorbeeld vooral goed staan bij een zwarte keuken, maar zal ook zeker niet misstaan bij andere kleuren.

Met name het merk De’Longhi maakt een aantal mooie en elegante Nespresso-machines in deze zachte kleur.

Nespresso Titanium

Titanium Nespresso-machines, zoals de Krups Pixie Titanium of de Krups Citiz Titanium, bieden een slank en modern design dat zonder enige moeite in elke keuken zal passen.

Wat mij betreft, mijn keuze is de Krups Pixie in Titanium. Het combineert een slank, modern design met uitstekende functionaliteit. Bovendien past deze machine goed in een zwarte, witte of gekleurde keuken!

Als je dan eindelijk je nieuwe Nespresso machine in huis hebt gehaald, dan leg ik je in dit artikel uit hoe je hem goed kunt instellen. Succes! Als je vragen hebt dan weet je me te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *