Koffiemachines met 2 bonenreservoirs: dit zijn de 4 beste

Ben je net als ik iemand die graag een nieuwe koffie probeert? Of drink jij of jouw partner graag een kopje decafe? Dan biedt een koffiemachine met 2 bonenreservoirs uitkomst. Het slechte nieuws is dat er maar weinig koffiemachines voor thuis zijn met een dubbele bonenresrevoir, het goede nieuws is dat ik er toch vier heb weten te vinden. Lees je mee?
Waarom zijn dit de beste Koffiemachines met 2 bonenreservoirs?
  • Zetten héérlijke koffie
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Uitgebreid getest door mij
melkreservoir met Max

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat iedereen thuis andere koffievoorkeuren heeft. In dit geval kan een koffiezetapparaat met twee bonenreservoirs veel problemen voorkomen.

Wie op zoek gaat naar een koffiemachine met 2 bonenreservoirs komt al gauw uit bij een volautomatische espressomachine. Het zijn vaak ook de luxere volautomaten die twee bonenreservoirs hebben, wat betekent dat je al gauw iets meer geld kwijt bent. Als je dit ervoor over hebt, heb ik goed nieuws voor je. Ik heb mijn onderzoek gedaan en ben bij de volgende vier volautomatische koffiemachines met dubbele bonenreservoirs uitgekomen.

1. De beste koffiemachine met dubbel bonenreservoir

De beste en meest complete volautomaat, ook voor op kantoor. Waterreservoir voor 17 kopjes.

JURA GIGA 6 Aluminium

JURA GIGA 6 Aluminium

Als ik een geldboom in mijn tuin had staan, wist ik het wel. Dan zou het deze Jura Giga 6 worden. Een flinke koffiemachine met een dubbele bonenreservoirs. Jura wordt gezien als hét premium merk onder de volautomatische koffiemachines. Dit apparaat is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor op het kantoor. De Jura Giga 6 biedt niet alleen vele mogelijkheden en functionaliteiten, maar zet ook nog eens heerlijke koffie. Zoals gezegd moet je dus wel diep in de buidel tasten, maar dan heb je wel een pareltje op aanrecht staan. Ik zeg wel parelTJE, maar houd er rekening mee dat deze machine behoorlijk wat ruimte inneemt. Kijk dus goed of de afmetingen in jouw keuken passen. Meer informatie..

JURA GIGA 6 Aluminium

Bekijk de prijzen op:

bol.com

2. De beste koop met 2 bonenreservoirs (meest betaalbaar)

Heel veel waar voor je geld. Waterreservoir voor 12 kopjes.

Melitta Barista T Smart F83/0-101

Melitta Barista T Smart F830-102

De Melitta Barista T Smart is de voordeligste koffiemachine met dubbele bonenreservoir in dit rijtje. Deze koffiemachine kwam in 2020 als beste uit de test van de Consumentenbond. Ondanks dit predikaat, een dubbele bonenreservoir en alle mogelijkheden is dit apparaat van Melitta goed betaalbaar gebleven. Naast de dubbele bonenreservoir heb je keuze uit 18 koffiedranken, sla je jouw favoriete recepten op (dit is handig, zo hoef je niet jouw favoriete instellingen telkens opnieuw in te voeren) en heb je de mogelijkheid om twee melkspecialiteiten tegelijk te zetten.

Deze Melitta is de perfecte keuze voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een bonenmachine met 2 reservoirs. Wél moet ik toegeven dat het apparaat er iets minder elegant uit ziet dan de Jura en Siemens (zie hieronder) en dat de behuizing wat goedkoper aanvoelt. Meer informatie..

3. De beste koffiemachines met 2 bonenreservoirs en app bediening

Ontdek het bedieningsgemak van een app. Waterreservoir voor 15 kopjes.

Siemens EQ.9 TI9578X1DE

Siemens EQ.9 TI9578X1DE

Tot slot staat de Siemens EQ.9 TI9578X1DE in mijn lijstje. Met deze luxe koffiemachine kom je niks tekort. Naast 2 bonenreservoirs kun je deze schoonheid met de smartphone app bedienen. De koffie is heerlijk en je hebt vele mogelijkheden om de smaak van de koffie naar wens in te stellen. In vergelijking met andere bonenmachines is dit apparaat van Siemens opvallend stil, wat natuurlijk een groot pluspunt is. Wél moet je flink in de buidel tasten. Deze koffiemachine kost op het moment van schrijven zo’n 1800 euro. Meer informatie..

4. Filter-koffiezetapparaat met dubbele bonenreservoir

Zet 2 soorten koffie na elkaar. Capaciteit 10 kopjes per zetbeurt.

Philips Grind & Brew HD7769/00

Philips Grind & Brew HD7769/00

Houd je van filterkoffie en heb je geen zin om je eigen bank te beroven? Ik begrijp je helemaal. Mijn ouders hebben deze Philips Grind & Brew HD7769/00 thuis staan en vinden het een heel fijn apparaat. Je hebt misschien wat minder opties dan bij een volautomaat, maar in vergelijking met andere filter-koffiezetapparaten heb je juist weer veel mogelijkheden. Zo kun je de sterkte van je kopje koffie instellen, het aantal kopjes koffie bepalen en kiezen uit twee verschillende koffieboon soorten. En dat allemaal voor minder dan 200 euro. Prima deal, toch? Meer informatie..

Philips Grind & Brew HD7769/00

Bekijk de prijzen op:

bol.com

In een notendop

Hopelijk heb je wat aan mijn TOP-3 met de beste koffiemachines met 2 bonenreservoirs gehad. Door goed te kijken naar je behoeften en je budget kun je een weloverwogen keuze maken. Naast mijn TOP-3 zou ik aanraden om reviews van klanten erbij te pakken om te kijken hoe tevreden ze met hun aankoop zijn. Als je minder te besteden hebt, dan raad ik de Melitta Barista T aan. Deze is nog steeds zo’n 700 euro, maar is wel de goedkoopste koffiemachine met een dubbele bonenreservoir. Als je meer geld te besteden hebt en luxe en duurzaamheid belangrijk vind dan raad ik de Jura Giga 6 aan of de Siemens EQ.9 TI9578X1DE.

Max van dekoffiekompas.nl

Net als jou ben ik een koffieliefhebber..

Ik ben Max. Een eind in de twintig en koffieliefhebber. Een leven zonder koffie kan ik me niet voorstellen. Ik ben deze website begonnen om mijn passie voor ‘het zwarte goud’ te delen en om iedereen die van koffie houdt te helpen om er optimaal van te kunnen genieten.

Zelf heb ik iedere dag drie ‘heilige’ koffiemomenten: een lungo om wakker te worden, ’s middags een cappuccino en na het avondeten een espresso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave